Meer resultaten voor Maltezer

Maltezer
Maltezer Pedigree.
Reset Zoek honden. De juiste naam voor dit mooie kleine ras is Maltezer en niet Maltezer Terriër zoals hij ook wel wordt genoemd. Niemand weet precies waar dit ras vandaan komt ondanks dat beweerd wordt dat hij van het eiland Malta afkomstig is, of dat ze lijken op de honden die door de oude Egyptenaren aanbeden werden.
lubbeek
Maltezer Hondenrassen.
De Maltezer heeft een zijden vacht, deze moet u goed bijhouden, door regelmatig te kammen en borstelen. Ook is het nodig om eens in de zoveel tijd naar de trimsalon te gaan. De Maltezer is vaak wit, toch zijn ook andere kleuren mogelijk.
www.graphcover.com
Maltezer Hondencentrum.
Als hij er niettemin netjes moet uitzien, dan vergt de verzorging van zijn zachte vacht dagelijks veel aandachtde. foto laat zien dat de maltezer ook ongekamd charmant kan zijn. De maltezer is een speelse hond die graag met kinderen stoeit.
SEO
Maltezer Honden 2dehands.be.
4 januari 2018 1903: Colfontaine. maltezer pups mini. mini maltezer pups zijn gechipt en gevaccineerd ouders, aanwezig kleine soort zijn gechipt en gevaccineerd voor, inl: bel op 0472884765. 2 januari 2018 1639: Gavere Baaigem. Wij hebben een mooi nestje Maltezer pups.
Maltezer Wikipedia.
Bichon frisé Bolognezer Bostonterriër Cavalier King Charles-spaniël Chihuahua Chinese gekuifde naakthond Coton de Tuléar Épagneul nain continental Franse buldog Franse poedel Griffon Belge Griffon Bruxellois Havanezer Japanse spaniël King Charles-spaniël Kromfohrländer Leeuwhondje Lhasa Apso Maltezer Markiesje Mopshond Pekingees Petit Brabançon Russische toyterriër Shih tzu Tibetaanse spaniël Tibetaanse terriër.
licg.nl Maltezer.
Omdat de Maltezer een gevoelige hond is, is het extra belangrijk om ervoor te zorgen dat de kennismaking met nieuwe dingen rustig en plezierig verloopt. Een Maltezer is niet moeilijk op te voeden, maar het is wel belangrijk dat u regels stelt en consequent blijft.
Vind maltezer in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Royal Canin Maltezer Adult 15kg., Voor de volwassen maltezer rasspecifieke voeding voor de maltezer vanaf 10 maanden volledige voeding speciaal voor volwassen en de oudere maltezer royal canin maltese adult voor de volwassen maltezer rasspecifieke voeding voor de maltezer vanaf 10 maanden volledige voeding speciaal voor volwassen en de oudere.

Contacteer ons