Meer resultaten voor Kleine Hondenrassen

Kleine Hondenrassen
Top 10 Kleine Hondenrassen Foto Beschrijving Alletop10Lijstjes.
Top 10 Kleine Hondenrassen. De volgende 10 hondenrassen behoren tot de allerkleinste. Precies zeggen welke de kleinste hond is blijf moeilijk, omdat de gewichten binnen een ras variëren. Deze 10 hondenrassen zijn populair in Nederland en wegen minder dan 5 kilogram.
Sea
35 Kleine Hondenrassen Hondenfun.nl.
Het kleine maltezer hondje is al een heel oud hondenras, ze komen oorspronkelijk van het eiland Melita. Ze kwamen hier al ongeveer 900 jaar voor Christus voor. Ze zijn dan ook de stamvader van een aantal andere kleine hondenrassen als de Yorkshire, de Bolognezer, de Havenezer en de Bichon-frisé.
wasserenthärter.de
Puppies te koop kleine hondenrassen.
Hier vind je de belangrijkste websites met allerlei nuttige informatie over kleine hondenrassen. Links vind je onder" Pagina's' een opsomming van enkele kleine hondenrassen. Dit kan u helpen om de hond te vinden die bij u past! Cavalier King Charles.
Kleine hondenrassen De Nieuwe Hond.
Nog niet erkende rassen. Home Hondenrassen Kleine hondenrassen. Onderstaand vindt je een compleet overzicht van kleine hondenrassen. Het voordeel van kleine hondenrassen is dat ze in een kleinere omgeving te plaatsen zijn dan grote hondenrassen. In de auto is er altijd een klein plaatsje vrij.
Hondenrassen klein Hondencentrum.
Klein 45 hondenrassen. Chinese gekuifde naakthond. Coton de Tuléar. Epagneul nain continental papillon. Epagneul nain continental phalène. Welsh corgi Cardigan. Welsh corgi Pembroke. West Highland white terriër. Inloggen E-mail of gebruikersnaam Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Momenteel geen nieuwe poll beschikbaar, je hebt reeds op alle polls gestemd.
Hondenrassen Alle hondenrassen.
Continentale Dwergspaniel De Russische Toy Terriër is een van de kleinste rassen ter wereld. De Toy Terriër heeft een kleine karakteristieke kop met grote ogen en driehoekige oren. Er zijn twee soorten Russische Toy Terriërs, een langharige, en een kortharige. Tibetaanse hondenrassen De Shih Tzu heeft een lieve aard en is een teder schoothondje, maar ook een levendige vriend.
Bekijk alle kleine hondenrassen Pedigree.
Reset Zoek honden. Bekijk alle kleine hondenrassen. Qua grootte zijn kleine rassen ideaal als je weinig ruimte tot je beschikking hebt, maar tóch heel graag een hond wilt. Tot deze kleine rassen behoren bijvoorbeeld de meeste terriërs, die ondanks hun geringe grootte toch érg aanwezig kunnen zijn Maar ook de populaire Chihuahua, die zelfs in je binnenzak past!
Kleine pups rassen te koop aangeboden.
Grote Pups Rassen. Kleine Pups Rassen. Kleine Pups Rassen. Kleine pups rassen te koop aangeboden. Kies het juiste ras dat bij u past. Ook bij kleine hondenrassen heb je meerdere karakters. Er zijn zachte schoothondjes, maar ook hondjes met veel karakter.
Kleine gezelschapshonden WorldExplorer.
Verwende kleine gezelschapshonden kunnen wel degelijk dominante kleine monstertjes zijn, die zich enkel door n persoon laten aanraken. Zijn de hondjes echter goed opgevoed, dan zijn het vriendelijke extroverte makkers. Kenmerken: kleine gezelschapshond ideale huishond rattenvanger bestand tegen alle weertypen.

Contacteer ons